Forum serwera Hooligans [TP] @ HitMe.pl
Dzis tj(26.08.2008) dostalem bana od admina Orochimaru czy jak to sie pisze za to ze napisalem ze mam neo ^^ oto dowod ^^
Kicked by Console: "przeklinasz (zbanowany na 15 min)"
Kicked :"przeklinasz (zbanowany na 15 min).
Jak taki czlowiek moze byc adminem na publicznym serwerze? ^.- Przytemperujcie go troche ;]
Administrator
To tak , dostales bana na cs_estate . Powiedzialem ze kto przeklnie dostanie bana na 15 min . Powiedziales ,, kurwa ,, a to jest przeklenstwo zrobiles mi nazlosc bo chyba myslales ze zartuje . W regulaminie jest wyraznie nie przeklinaj , a wiec ? Florek zamknij temat .
Nic nie napisalem bo wyskoczylo ze nie przeczytalem zasad ^^ wiec skad widziales moje slowo?
Ale masz racje zrobilem to tobie na zlosc xD
Ostatnio edytowany przez Gohanek (2008-08-26 19:41:04)
Administrator
Dla twojej wiadomosci , adminowi pokazuje przeklenstwo jakie gracz wypowie ... a wiec sklamales piszac skarge iz napisales ze masz neo , dlatego WNOSZE O ZBANOWANIE GOHANKA NA 7 dni za probe oszukania nas wszystkich . Odpowiedz na post ponizej : wcale nie sekunde przeczytalem ze napisales ,,kurwa,, to dostales bana po 20 sekundach
P.S : Nie nabijaj sobie postow tylko edytuj !
Użytkownik
Gohanek ma racje jak pisze ze nacisnal enter i po 1 sekundzie mial bana no to z kad wiedziales ze napisze "kurwa"????
Administrator
Sluchaj Mnr nie widziales tej sytuacji wiec nie pieprz bzdur ! .
Użytkownik
dla mnie ten dzieciuch orochimaru nigdy nie powinien dostac adma, burak grac nie umie a jak coś napiszesz mu to banuje.
stytuacja: aim_map, zajebał mnie z respa, to ja piszę: śmieciu nie z respa. a ten mi bana na godzine, co nie należało mu się?
Administrator
Lju Kank nie musiales do mnie mowic smieciu zapomnialem sie ze nie z respa i strzelilem , nie jestem smieciem dla twojej wiadomosci , za obraze admina jest ban tak jest w regulaminie dziekuje prosze o zamkniecie tematu
Użytkownik
tu nie ma znaczenia czy jesteś adminem czy nie. zachowałeś się jak frajer i nie mogłeś się z tym pogodzić. dostałem bana za to, że jesteś waflem i walisz z respa pozdro jou jou bocie
Ostatnio edytowany przez Lju Kank (2008-08-28 15:51:57)
Patrze Oro ze robi sie niezla opozycja przeciwko tobie ^^
8. Obraza ADMINÓW grozi początkowym kickiem a jak to niepomoże to ban.
Jak widac Oro nie czytasz dokladnie regulaminu bo najpierw sie daje kicka potem bana.
3. Gdy admin daje bana pisze w powodzie za co!
Kolejny przyklad :]
Ostatnio edytowany przez Gohanek (2008-08-29 08:49:06)
Administrator
Orochimaru taki wzorowy admin co "niby" stosuje sie do regulaminu chociarz go nie przeczytał dokładnie i wg mnie stosuje sie do tych punktów regulaminu które mu sie podobają
"1. Admin ma być przykładem i priorytetem dla innych graczy."
Aha jeszcze jedno:
"9. Admin nie zmienia map wg swoich upodobań tylko robi vote."
Orochimaru robi vote tylko czy zmienić a mape zmienia na tą co mu sie podoba, albo zmienia odrazu bez głosowania zależy "czy ma forme" na danej mapie
Apropo banowania jeszcze troche to będzie banował adminów.... żal.